fbpx
Reflektion i dimman

Så var jag då tillbaka igen efter en lång ledighet som har varit både skön men också utmanande för mig. Jag känner inte riktigt att jag har vilat så mycket som jag skulle ha velat och inte heller upplevt nya resmål i Sverige så som vi hade tänkt oss. Livet blir inte alltid så som man har förhoppningar om.

Först så kände jag att hur ska jag orka dra i gång igen inför hösten då jag inte har fått ta den där välbehövliga och långa pausen. Det har varit mycket oro och vi i familjen har slitits mellan hopp och förtvivlan under sommaren men nu är det mesta bra igen.

Det jag inser när jag nu sitter vid skrivbordet igen är att energin och lusten faktiskt kommer tillbaka ändå!

Jag har möjligheten att jobba med det som jag brinner för och det ger mig så mycket positiv energi. Att få leva mitt syfte och bidra till andra människors och organisationers utveckling är så fantastiskt.

Det får mig att inse att jag kommer kunna fylla på energi och glädje även under hösten i mitt jobb och jag får se till att ge mig själv möjligheten att fylla på mitt batteri på andra sätt än bara under semestern.

Och, egentligen, det är väl så det borde vara? Att leva ett liv där vi kan ge oss själva påfyllning i vår vardag och inte bara på semestern? Lite roligt, att den insikten trillar ner i mig när jag sitter och skriver detta inlägg!

Insikten har nog funnits där förut också men på något sätt så byggs det upp så mycket förväntningar kring semestern och en fantastisk sommar så det glöms bort.

Hur ser det ut för dig? Vad gör du för att ge dig själv påfyllning in din vardag?

#energi #purposeexplorer #motivation #laddabatterierna


About the Author

Follow me

Heléne Ählberg har mångårig erfarenhet av att stödja företag och organisationer i utveckling av organisation, strategi, verksamhet, ledningsgrupper, ledarskap och medarbetarskap. Erfaren förändringsledare samt coach och rådgivare för enskilda individer och företagare.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}