Frukostseminarium den 14/9 med Erwin van Waeleghem

Släpp loss potentialen i din organisation

Vår värld (och vår världsbild) har förändrats avsevärt de senaste decennierna. Vi arbetar trots det, fortfarande i organisationer som har utformats under den industriella revolutionen. De hierarkiska strukturerna från i går upplevs som föråldrade eftersom organisationerna blir alltför stelbenta för att frodas i en miljö av ständig förändring och ständigt ökande komplexitet. En ny organisationsmodell med fokus på självstyrande organisationer utvecklas, diskuteras, testas och växer snabbt i popularitet.

Nätverket ”Teal for Teal Stockholm” anordnar ett spännande och exklusivt event där ni får möta Erwin van Waeleghem, polischef i Leuwen, Belgien och en av grundarna av Teal för Teal International.  Följ med oss ​​den 14 september för att höra hur Erwin implementerar självstyre inom delar av den belgiska polisen. Genom sina egna och andras exempel belyser Erwin hur självstyre och distribuerat ledarskap kan öka anställdas engagemang, ansvar och välbefinnande.

Vi tror att moderna organisationer är redo att ta steget till nästa nivå av organisationsutveckling men fortfarande letar efter hur de ska göra det i praktiken.

Seminariet kommer att hållas på engelska.

Anmäl dig via denna länk:  https://www.eventbrite.com/e/frukostseminarium-slapp-loss-potentialen-tickets-27349817039

Frågor? Kontakta: Helene Ählberg: 070-689 02 02. Läs mer om nätverket på www.tealforteal.se

Datum och tid: 14/9 kl. 07.30 – 09.30. Seminariet börjar 07.45 exakt.

Vi bjuder på frukost.

PLATS: Foo Café, Ringvägen 100, Stockholm, vid Skanstull.

Workshopen är gratis. Kan du inte komma så meddela gärna i förväg så underlättar det för oss. Det går självklart bra att skicka en kollega istället.

Välkommen!

Leave a Comment

Share This