Konsten att designa ditt liv

Innan vi bygger ett hus eller startar ett företag, skulle vi lägga en plan på plats – en ritning eller en skiss, eller hur? Men när vi kommer till våra liv är det alltför lätt att ”låta livet hända oss”. Vi springer fortare och arbetar hårdare. Vi gör mer och ändå uppnår vi inte de resultat vi vill ha. Utan effektiva metoder för att utveckla dig själv och ditt liv så riskerar du ett liv som är så fyllt med saker att göra att livskvaliteten minskar, tillsammans med din hälsa.

 
Framgångsrika företagsledare vet att för att uppnå otroliga resultat, behöver det skapas en förståelse för syftet med verksamheten. Om du vill se otroliga resultat från ditt liv, borde du inte ha något syfte också?
 
Konsten att designa ditt liv ger dig vetenskapliga metoder och verktyg för att skapa mental klarhet, få fram dina kvalitéer och färdigheter för att få ett tydligare syfte, mening och uppfyllelse i livet. Du får en actionplan för 2018.
 
När: 10-11 februari 10.00-16.00
Var: Nirvana, Åsögatan 166, Stockholm
Vilka: Hanna Lundberg & Birgitta Ohrling
 
Investering: 4.800 SEK
Om Hanna Lundberg
Hanna har studerat Innovationsteknik på magisternivå och är expert på mänskligt beteenden. Hennes gemensamma nämnare är utveckling, kreativitet och ledarskap. Hon har erfarenhet från process-, koncept- och företagsutveckling, entreprenörskap och affärsmannaskap. Under de senaste 15 åren har hon studerat och praktiserat kopplingarna mellan andlighet och vetenskap.Om Birgitta Ohrling

Birgitta har mer än 20 års erfarenhet av yoga & meditation. Hon är utbildad 500 E-RYT yogalärare & kinesiolog. Hennes teoretiska grund, förutom flertalet yoga- & meditation lärarutbildningar, är basmedicin vid Uppsala Universitet & studier vid IHM Business School.

År 2004 startade hon företaget Nirvana efter ett långt förflutet inom telekombranschen som bl. a marknadsförare, produktchef och informatör.

Leave a Comment

Share This