Kraften att navigera

Du vet känslan av när du kör längs med livets motorväg. Du sitter fast i innerstans rusningstrafik, men i tankarna blir det aldrig stilla – det enda du önskar är att känna ett lugn. Du märker att du har missat avfarten eller sitter fast i rondellen och känner frustrationen av att inte komma förbi bilarna framför. Det spelar ingen roll hur många hästkrafter du har, du kan fortfarande inte uppnå den hastighet och det resultat du vill ha. Du har ett liv som är så fyllt med saker att göra att det inte längre känns hanterbart, du ser hur dina vänners hälsa försämras och relationer faller i bitar. Du undrar när det är din tur.

Under Life Navigate System – Kraften att navigera byter vi ut innerstans rusningstrafik till segelbåten, tystnaden och lugnet. Du får ett beprövat system med v

Life Navigate System, 3 delar:

1. Life Navigate Process, 10-11 mars 2018, kl 10-16. Senaste bokning: 13 januari
Life Navigate Process workshopen fokuserar på utveckling av ditt självledarskap. Det är den första delen i systemet – där får du insikter och kunskap för att kunna lägga grunden för din fortsatta utveckling. Under helgen får praktisk erfarenhet tillsammans med vetenskapliga och konkreta metoder och verktyg för att påbörja din process.

Pris: 5 700 SEK

Registrera dig 

2. Life Navigate Experience Camp, 5-6 maj 2018, heldagar inklusive övernattning
Life Navigate Experience Camp förutsätter att du gjort workshopen. Under 2 dygn tar vi processen vidare i skärgården tillsammans med Good Sailing (goodsailing.se) för att reflektera kring din utveckling och utbyta erfarenheter med män med samma utmaningar. En unik möjlighet för ett begränsat antal personer. Maila hanna.lundberg@leadingbusiness.se för anmälan och mer info.

3. Life Navigate Journey
Under 6 månader kommer våra erfarna co-creators att utmana och stimulera ditt tänkande, kännande och dina actions för att hålla koordinaterna mot din önskade destination. Det är en unik helhetsprocess, designad för att omprogrammera ditt undermedvetna – för att tillgodose dina behov. Varje månad har du en 2-timmars session tillsammans med din co-creator.  Maila  hanna.lundberg@leadingbusiness.se för anmälan och mer info.

Paketerbjudande: 89.000 SEK

 

Dina co-creators:

Hanna LundbergLeading Business AB
Hanna har studerat Innovationsteknik på magisternivå och är expert på mänskligt beteenden med vidareutbildningar inom Energipsykologi. Hennes gemensamma nämnare är utveckling, kreativitet och ledarskap. Hanna har erfarenhet från process-, koncept- och företagsutveckling, entreprenörskap och affärsmannaskap. Under de senaste 15 åren har hon studerat och praktiserat kopplingarna mellan andlighet och vetenskap.

Heléne Ählberg, Leading Business AB

Heléne är Civilekonom och Diplomerad Organisationskonsult från Humanova. Hon är även certifierad som både CTT konsult och Wallbreakers facilitator. Hon har 20 års erfarenhet av att arbetat med frågeställningar inom utveckling, förändring och processledning både hos individer och i organisationer.

Birgitta Ohrling, Nirvana
Birgitta har mer än 20 års erfarenhet av yoga & meditation. Hon är utbildad 500 E-RYT yogalärare & kinesiolog. Hennes teoretiska grund, förutom flertalet yoga- & meditation lärarutbildningar, är basmedicin vid Uppsala Universitet & studier vid IHM Business School. År 2004 startade hon företaget Nirvana efter ett långt förflutet inom telekombranschen som bla marknadsförare, produktchef och informatör.

Leave a Comment

Share This