Om oss

Vi vill utmana dig som ledare

Leading Business passar inte in i en låda. Vi är inte här för att göra ”bekväma” saker och bekräfta det du redan vet. Vi utmanar och stimulerar tänkande, kännande och handlingar för lönsam, hållbar utveckling.

Allt vi gör bygger på beprövade forskningsmetoder med syfte att skapa hållbar utveckling för både människor och organisationer. Detta gör vi genom ett nätverk av co-creators, specialiserade inom ledarskap, organisation och innovation, alla med mer än 10 års erfarenhet och en djup förståelse för människors beteende.

Det är bara de mest medvetna och modigaste människorna och organisationerna som genomgår våra transformationsresor. För om du som ledare – antingen av dig själv eller andra – inte vågar utmanas så kommer detta med stor sannolikt bara att bli förvirrande och frustrerande. Därför är vi mycket selektiva och väljer våra uppdrag utifrån rekommendationer.

Leading Business har även förmånen att vara representanter i Stockholm för det globala nätverket Teal for Teal International. Teal är en benämning som används i Frederic Laloux bok ”Reinventing Organizations” och hänvisar till en ny fas i utvecklingen av mänskligt medvetande och motsvarande organisationsmodell.

Våra värdeord

Tillsammans – För oss innebär tillsammans vårt ständigt pågående samarbete. Det vi gör med varandra och tillsammans med våra uppdragsgivare är alltid ett lagarbete.

Lyhördhet – Lyhördhet betyder för oss en öppenhet, att vi är naturligt nyfikna, har anpassningsförmåga och arbetar dynamiskt.

Utmanande – Utmanande speglar vår passion för värdegrund och människors potential, vår vision om värderingsstyrda företag, och vår drivkraft att vilja göra skillnad.

Share This