fbpx

Våra samarbetspartners

Frida Roberts Consulting & Coaching

Frida Roberts

Resultatorienterad konsult som drivs av att skapa trygga, välmående, engagerade och högpresterande ledare, medarbetare och grupper – vilket i sin tur bidrar till optimering av innovation, tillväxt och hållbara organisationer i en snabbföränderlig omvärld. Hon utbildar och föreläser inom områden såsom kreativitet & innovation, psykologisk trygghet, och flow.

Genom sina långa erfarenhet av att driva transformationsprojekt, tar Frida avstamp i övertygelsen att all framgångsrik transformation integrerar det mänskliga perspektivet– och att för hållbar tillväxt krävs en holistisk syn på affären, medarbetarna och planeten.

Frida har en gedigen bakgrund inom marknad, kommunikation och ledarskap –Hon har tillsammans med sina team vunnit ett flertal nationella och internationella priser för marknadsföring i absolut framkant. Senast kommer Frida från en VD tjänst på Varumärkes- och Designbyrån Söderhavet.

Excelleragruppen

Eva-Kristin Öhman

Affärsdriven VD, businesscoach, team- och ledarutvecklare med bred och djup erfarenhet av operativt och strategiskt chefs- och ledarskap. Brinner för få människor att växa, samspela och att skapa mer. För att sporra till framgång och balans i verksamheter och liv.

Har tidigare arbetat som affärsutvecklare och chef inom Internetbank, Kommunikation, Marknad & Sälj och support.

Tror på, det starka självledarskapet, som en grund för allt ledarskap. 

Ett empatiskt, hjärnsmart ledarskap skapar som skapar tillit, trygghet, engagemang, kreativitet och större resultat

http://excelleragruppen.se/

Våra samarbetspartners

Prima coaching

Charlotte Fogel

- Ledarutvecklare
- Deep Transformational coach, ICFcoach, NLPcoach
- Cert Relations- och kommunikationskonsult

Sedan 15 år tillbaka har mitt arbete riktats mot såväl näringslivet som den privata sfären. Jag arbetat med ledarutveckling, teamutveckling, utbildning och chefscoaching för företag som till exempel Dagens Industri, Vattenfall, Previa, Capio, Domstolsverket och Swedavia samt guidat och utbildat par och individer för ett mer själs-sant och kärleksfullt varande.

Min främsta uppgift nu och framåt är att skapa och hålla space för sann transformation in i den nya tiden.

Wise Woman

Jessica Oden Strand

- Det feminina ledarskapet
- Själfull högprestation

Jag är en modern mystiker och ledarskapskonsult som älskar att kombinera skarpa resultat, tydliga strukturer och mätbarhet med andligt djup, mjuk sårbarhet och villkorslös kontakt med hjärtat.

Jag är här för att hjälpa dig att komma ihåg den du är, bortom föreställningen om den du borde vara, och kombinera den resan med att vässa ditt ledarskap och de resultat som du är ansvarig för.

Jag har tränat många hundratals ledare på bl.a. Nordea, Arla, Carlsberg, Vestas och RSA/Trygghansa genom åren och har helt enkelt en förmåga att leverera relevanta och högkvalitativa ledarskapsutbildningar likväl som att guida till själfullare liv med en djupare förankring i vårt medvetande.

Existens

Annette Forslund

- ICF & Transformativ coach
- Psykosyntes terapeut
- Change Makers Academy

Jag brinner för att utveckla ledare till den bästa versionen av sig själva genom att inspirera dem att ta fram deras mod, sårbarhet och autencitet. Jag  stödjer dem att agera i enlighet med deras innersta vilja så det inte bara blir ett intellektuellt koncept.

Jag jobbar med transformativ coaching på djupet, inifrån och ut, för att skapa resultat som blir hållbara och beständiga.

Jag har alltid varit fascinerad över vad det är som gör att människor når de visioner och mål de vill uppnå. Först inom finanssektorn innan jag bytte bana och startade mitt eget företag 2000. 

Bolt Conceptual design

Gita Bolt

- Projektledare
- Digital strateg
- Webbkursutvecklare

Under närmare tjugofem års tid har jag kontinuerligt studerat och jobbat med mänskligt beteende. Ett av mina största intressen är att att förstå hur vi kan utvecklas som individer och framför allt hur vi kan förhöja vår upplevelse av livet! För mig är en av de viktigaste komponenterna för att lyckas med det, att integrera den fysiska och spirituella sidan av livet.

I processen då jag utforskade min väg i livet utvecklades min kärlek för det digitala, tills jag insåg att det är där jag hör hemma yrkesmässigt. Så jag gick från att vara coach inom personlig utveckling till att coacha inom det digitala, från att utveckla ledare till att utveckla hemsidor, webbkurser och digital marknadsföring.