fbpx

Våra samarbetspartners

Frida Roberts Consulting & Coaching

Frida Roberts

Resultatorienterad konsult som drivs av att skapa trygga, välmående, engagerade och högpresterande ledare, medarbetare och grupper, vilket i sin tur bidrar till optimering av innovation, tillväxt och hållbara organisationer i en snabbföränderlig omvärld. Hon utbildar och föreläser inom områden såsom kreativitet & innovation, psykologisk trygghet, och flow.

Genom sina långa erfarenhet av att driva transformationsprojekt, tar Frida avstamp i övertygelsen att all framgångsrik transformation integrerar det mänskliga perspektivet, och att för hållbar tillväxt krävs en holistisk syn på affären, medarbetarna och planeten.

Frida har en gedigen bakgrund inom marknad, kommunikation och ledarskap. Hon har tillsammans med sina team vunnit ett flertal nationella och internationella priser för marknadsföring i absolut framkant. Senast kommer Frida från en VD-tjänst på varumärkes- och designbyrån Söderhavet.

Excelleragruppen

Eva-Kristin Öman

Affärsdriven VD, business coach, team- och ledarutvecklare med bred och djup erfarenhet av operativt och strategiskt chefs- och ledarskap. Brinner för att få människor att växa, samspela och att skapa mer. För att sporra till framgång och balans i verksamheter och liv.

Har tidigare arbetat som affärsutvecklare och chef inom Internetbank, Kommunikation, Marknad & Sälj och support.

Tror på det starka självledarskapet som en grund för allt ledarskap. 

Ett empatiskt, hjärnsmart ledarskap skapar  tillit, trygghet, engagemang, kreativitet och större resultat

http://excelleragruppen.se/

About the Author

Follow me

Heléne Ählberg har mångårig erfarenhet av att stödja företag och organisationer i utveckling av organisation, strategi, verksamhet, ledningsgrupper, ledarskap och medarbetarskap. Erfaren förändringsledare samt coach och rådgivare för enskilda individer och företagare.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}