Reinventing organizations

Teal for Teal

Wow, i morgon är det äntligen måndag igen! Även om helgen är härlig så ska det bli så kul att gå till jobbet igen…

Tänk dig känslan av att inte ha ångest för att det är måndag igen! Att ha engagerade kollegor som du trivs så bra med att du skulle kunna ha dem som dina vänner privat också. Tillsammans gör ni roliga och spännande saker för era kunder, kreativiteten och engagemanget är på topp.

Det har inte alltid varit så men genom den Teal-resa som ni har gjort så har ni skapat ett helt annat företag som gör att ni inte skulle kunna tänka er att byta till en annan arbetsgivare.

Vilken potential finns i ert företag som inte får utvecklas?

Går det att skapa ett mänskligare och mer meningsfullt sätt att organisera oss? Kan vi hitta helt nya sätt att samarbeta?

Vi och många med oss tror det och vi inspireras mycket av Fredric Laloux´s bok Reinventing Organizations. Leading Business har fått förmånen att vara representanter här i Sverige för det globala nätverket Teal for Teal.

Teal är en symbol som används i Laloux´s bok och refererar till ett nytt skede i utvecklingen av den mänskliga medvetandet och i förlänginngen även till en ny organisationsmodell.

Teal-organisationer karaktäriseras av tre egenskaper:

  1. Självstyre
  2. Ett högre syfte
  3. Helhet

Är du intresserad av:

  • Inspirationsföreläsning
  • Workshop kring framtidens sätt att leda organisationer
  • Utveckla ert syfte
  • Få löpande stöd i er Teal-transformation
  • Utveckla självstyrande grupper
  • etc.

Ta kontakt med Heléne Ählberg, 070-689 02 02 så kan vi boka ett möte och prata vidare.

Jag vill veta mer!

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, här till höger,  så får du lära dig mer om vad som kännetecknar organisationer som drivs utifrån Teal-perspektivet.

Här kan du titta på en video där Fredric Laloux själv berättar om sin bok och hans tankar kring ämnet.

Du är även varmt välkommen att delta i vår grupp på Linkedin som handlar om Teal-organisationer. Den hittar du här: https://www.linkedin.com/groups/8449527

Det händer väldigt mycket inom detta område och vår förhoppning är att vi ska kunna tillföra nya perspektiv till organisationsutveckling.

 

Jag vill veta mer!

Konceptblad Teal for Teal - självstyrande grupper

Hur kan vi hitta nya sätt att strukturera våra företag i termer av samarbete, roller och ansvar, strukturer; att hitta former för att skapa tillit och ändå ha fokus på effektivitet och produktivitet?

0
Share This