Self Leadership Journey - SLJ

SLJ är en unik helhetsprocess, under 6 respektive 12 månader, för att tillgodose dina behov och ta bort det som står vägen för att du ska kunna göra en förflyttning och få den utveckling du önskar.

Under SLJ kommer våra erfarna co-creators att utmana och stimulera ditt tänkande, kännande och dina actions för en hållbar utveckling – genom att omprogrammera ditt undermedvetna. Varje process inkluderar en 2-timmars session per månad. SLJ Premium som omfattar 12 månader innehåller även en uppföljning efter 3 månader.

För att förstå metoden SLJ behöver vi förstå hur vi människor fungerar och hur vi utvecklas:

  1. Det medvetna sinnet, vilket utgör 5 procent, är vårt kreativa sinne som styr vår vilja till utveckling, positivt tänkande och motivation.
  2. Det undermedvetna sinnet fungerar på ett helt annat sätt än det medvetna sinnet, något som kan liknas med en programmering – det är vanornas sinne och utgör 95 procent av våra tankar och känslor.

Det viktigaste med ditt undermedvetna är att det är motståndskraftigt mot förändringar. Det ska inte heller vara allt för föränderligt, annars skulle allt det du lärt dig försvinna, och visst är det smidigt att vissa saker fungerar utan att du tänker så mycket, som att gå, äta, etc.

Om programmen inte byts ut så fortsätter ditt undermedvetna att trycka på Replay-knappen, vilket innebär du får samma resultat som du alltid fått och du når inte den förändring du önskar.

Detta innebär att du har all makt att förändra, vilket även innebär att du har, med den kunskapen, allt ansvar för din egna utveckling. SLJ™ger dig manualen och dina co-creator hjälper dig att läsa den.

Hur kan SLJ bidra till min utveckling?

Det finns tre sätt att förändra ditt undermedvetna.

1: De första sju åren fungerar sinnet på en lågvibrationell meditativ frekvens. Meditation är därför ett sätt att ändra dina programmeringar.

2: När du är 7 år skapar du vanor genom att upprepa något om och om och om igen. Öva, repetera, öva. Repetition av en ny vana är ett sätt för oss vuxna att utvecklas.

3: Energipsykologi. Det är en metod som aktiverar hjärnan att vara i ett tillstånd av super learning. Metoden trycker på det undermedvetna sinnets inspelningsknapp så att du kan ladda ner nya data väldigt snabbt. I SLJ™ tillämpar våra co-creators, alla med mer än 10 års erfarenhet, alla tre metoder – allt för att skräddarsy en transformationsresa efter dina förutsättningar och behov.

Vi startar upp två program under våren:

För dig som kvinna: Konsten att designa ditt liv

För dig som man: Kraften att navigera

Share This