Seminarium: Framtidens ledarskap – att utvecklas eller avvecklas?

I en allt mer osäker och föränderlig värld blir förmågan till förnyelse och innovation rent livsavgörande för organisationer. Den digitala utvecklingen har redan förändrat organisationers strukturer, affärsmodeller samt hela branscher.

En sak är säker, framtidens organisation kommer att se helt annorlunda ut än i dag. För oss som chefer och ledare handlar det om att ha rätt förutsättningar för att kunna hantera de nya utmaningarna. För organisationer och dess ledare handlar det idag om att utvecklas eller avvecklas.

Det nya ledarskapet handlar mycket om att ge rätt förutsättningar för att skapa en miljö (kultur) där medarbetare kan nå sin fulla potential. En kultur där de kan och vill ta ansvar, driva och samarbeta och gemensamt skapa en kultur som ligger i linje med organisationens vision och dess strategier.

Leading Business bjuder in till ett inspirationsseminarium med fokus på hur du kan utveckla ditt ledarskap till din fulla potential och därigenom bidra till att inspirera och stärka människor i din omgivning, att nå sin fulla potential.

Syftet med seminariet är att skapa en dialog kring hur vi kan leda våra företag in i framtiden. Vad kan vi göra idag i termer av ledarskap, metoder och verktyg, nya sätt att samarbeta, att hitta former för att skapa tillit och samtidigt ha stort fokus på att tillsammans åstadkomma resultat.

Anmäl dig på denna länk: http://www.foocafe.org/stockholm/events/1251-framtidens-ledarskap-att-utvecklas-eller-avvecklas

Frågor? Kontakta: Helene Ählberg: 070-689 02 02 alternativt helene.ahlberg@leadingbusiness.se

Datum och tid: 24/11 kl. 17.30 – 19.30

Vi bjuder på lättare förtäring.

PLATS: Foo Café, Ringvägen 100, Hiss A1, 9 tr, Stockholm

Seminariet är kostnadsfritt men vi uppskattar mycket om ni hör av er vid återbud. Det går bra att skicka en kollega istället.

Välkommen!

Leave a Comment

Share This