fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

Syfte – Vad ger dig sockerdrickskänsla? 

 2021-02-25

Av:  Heléne Ählberg

Jag tror att många nu har det tufft och känner att livet utmanar oss på många sätt. Man blir inte direkt gladare när man läser tidningarna och alla negativa nyheter bara sköljer över en.  För egen del så känns det som att något hände efter nyåret, då blev min upplevelse att det på något sätt kändes ännu tyngre att förhålla sig till pandemin och social distansering.

Funderingarna går fram och tillbaka och mina tankar hoppar kring vad det är som kan hjälpa oss att förhålla oss till den här nya, utmanande tiden. Det jag har insett är att den största hjälpen jag har nu är mitt personliga syfte. Mitt existensberättigande eller, kanske, det som jag ska bidra med här på jorden.

För mig är det så tydligt när jag lever i enlighet med mitt syfte. När jag inte gör det så känner jag tydligt i hela kroppen att något inte är rätt. Känslan är tung och energin är låg. Däremot när jag lever i enlighet med mitt syfte så är det precis tvärtom! Jag känner att jag är i flow. Det är en enorm positiv känsla i hela kroppen. Som sockerdrickskänsla! När jag känner den så vet jag att det är rätt. Oavsett om det handlar om små eller stora beslut.

Här har jag min vägledning nu. Jag försöker känna in och lyssna till kroppen, vad vill den säga mig? Det gör att jag kan ta beslut, ibland små och lätta och ibland tuffa och svåra. Men, oavsett, så är känslan i kroppen tydlig, lätthet, energifyllt.

Förhoppningsvis leder den mig rätt och guidar mig framåt i den nya världen. Jag vet inte vart det bär men oavsett så är det rätt för mig!

Hur gör du för att hålla uppe energin och skapa en positiv känsla i dig?


https://leadingbusiness.se/vara-tjanster/purpose-explorer/

Heléne Ählberg


Purpose Guide, Teal Expert

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss.
Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.