fbpx

Våra tjänster

Våra tjänster inom organisation och ledarskap


Vi finns för er!

Vill du skapa en attraktiv och lönsam syftesdriven organisation? Då har du kommit rätt! Leading Business har flera tjänster inom organisation och ledarskap som skapar engagemang och positiva effekter hos er.


Leading Business samarbetar med dig som kund för att utveckla en progressiv organisation med en syftesdriven kultur där medarbetare bidrar och växer.

Detta resulterar i en miljö där alla vill bidra, känner meningsfullhet och utvecklas både i sin yrkesroll och som människa.

 

Tillsammans skapar vi en engagerad arbetsmiljö och ett stärre positivt resultat för verksamheten.


Leading Business utgår från Stockholm men arbetar över hela Sverige. Vi jobbar gärna både med digitala verktyg och fysiskt på plats.

Föreläsningar/workshop

Är ni nyfikna och vill veta mer?

Ett första steg kan vara att boka en inspirationsföreläsning eller en workshop för er ledningsgrupp eller företag.


Inspirationsföreläsningar syftar ofta till att inspirera och motivera deltagarna. De kan hjälpa er att uppmuntra kreativitet och nytänkande inom företaget, vilket kan leda till nya idéer och innovationer.


Workshops kan vara inriktade på att lösa specifika problem eller utveckla strategier för framtiden. Detta kan vara särskilt värdefullt för ledningsgruppen eftersom det kan hjälpa er att utveckla konkreta planer för att möta utmaningar och möjligheter.

Ledningsgruppsutveckling


Är din ledningsgrupp i behov av en nytändning?


Drömmer du om en ledningsgrupp som inte bara är effektiv och produktiv, utan som också spelar en nyckelroll i att skapa hållbar tillväxt för hela din organisation?


Vi är övertygade om att varje ledningsgrupp har en unik potential som väntar på att frigöras.


Vi har skapat en skräddarsydd process som utvecklar både er ledningsgrupp men också en hållbar affärsstrategi och en engagerande företagskultur. Genom att förena dessa  nyckelaspekter hjälper vi din ledningsgrupp att blomstra och driva organisationen mot nya höjder.


Låt oss hjälpa dig att omvandla din ledningsgrupp till en stark och unik kraft som kommer att leda din organisation framåt.

Purpose Impact

I denna utvecklingsprocess får du de verktyg och stöd du behöver för att påbörja resan med att aktivera organisationens "varför" och skapa en tydlig strategi för långsiktig framgång. Du kommer att utmana hur ni driver verksamheten och på sikt nå till synes omöjliga mål.


Vi guidar dig och din grupp steg för steg, genom 9 moduler med hjälp av vår beprövade utvecklingsprocess. Under resans gång får ni utveckla er förmåga och insikter i samarbete med oss.


Våra program bygger på att du lär dig samtidigt som du gör!  Steg för steg kommer du utveckla din verksamhet, i varje moment ingår arbete som du gör direkt i din organisation. Efter genomgånget program har ni ett aktiverat syfte och vision samt en strategi för att utveckla er organisation i linje med ert syfte som verkligen kommer göra skillnad!  Du har också tagit fram en strategi för den fortsatta utvecklingen i organisationen.

Utveckla er kultur

Skapa en engagerad företagskultur

Vill ni att era värderingar ska bli levande? Det är dags att göra dem till en del av ert DNA. Hos oss handlar det inte bara om att definiera era värderingar; det handlar om att omsätta dem i handlingar.


Kärnan i er succé

Värdegrunden är pulsen som driver ert företag. Vi hjälper er att implementera den i varenda process och beslut, så att era värderingar inte bara är ord på papper, utan handlingar som präglar er vardag. Vilka beteenden och attityder är viktiga för er organisation?


Följ upp och uppmuntra positiva beteenden

Vi tror på att följa upp framsteg och fira framgångar. Genom att fånga de positiva ögonblicken blir era värderingar levande och inspirerar alla i er organisation att sträva efter det bästa.

Tillsammans kommer vi att skapa en företagskultur som är inte bara stark, utan också levande och pulserande.


Låt oss börja på er resa mot en engagerad och stark företagskultur!

Framtidssäkra er framgång

Använd er strategiska skärpa och framsynthet för att inte bara förbereda er för morgondagen, utan för att forma den med en kraftfull strategi.

Vi rustar er med den förmåga som krävs för att smidigt anpassa er till ett ständigt skiftande marknadslandskap och kunna hantera risker effektivt.


Vårt team kombinerar professionell kompetens med personligt engagemang för att se till att er strategi inte bara är effektiv, utan också utmanar er till att ta nästa djärva steg i er utveckling.


Ert företag är unikt, och er strategi borde vara det också.


Ta er organisation till nästa nivå

Är det dags att kasta bort den gamla kartan och utforska nya möjligheter?

Kanske känner ni igen er i följande situation: Roller och ansvar är oklara och konflikter uppstår när ingen vill ta det där avgörande steget framåt. Hierarkiska strukturer kan skapa avstånd och förhindra att idéer flödar fritt. Men nu är det dags att omdefiniera detta.


Vi tror på en annan väg – en som fokuserar på öppen kommunikation, samarbete och en kultur som uppmuntrar till ansvarstagande. Hos oss är kreativitet och initiativ välkomna, och det är den drivkraft som håller organisationen i ständig rörelse.


Vi förstår att förändring kan vara skrämmande, men det är också den mest kraftfulla drivkraften för tillväxt och framgång. Genom att arbeta tillsammans kan ni skapa en arbetsmiljö som är präglad av engagemang och en äkta vilja att ta ansvar för organisationens framtid.

Strategisk rådgivning

Många av oss känner att ledarrollen är komplex, den innebär många utmaningar och är ofta väldigt ensam. För att du som ledare ska kunna hålla motivation uppe och få kraft i ledarrollen så behöver du ibland ha ett strategiskt bollplank. 


Vi specialiserar oss på att vägleda VD:ar genom komplexa beslut och strategiska utmaningar. Med vår skräddarsydda strategiska rådgivning får du den nödvändiga riktningen för att maximera din ledningspotential och leda ditt företag till nya höjder.


Vårt löfte är enkelt: Vi förstår ditt behov av att leverera resultat och skapa värde. Tillsammans formar vi en framtid där dina mål blir verklighet. About the Author

Follow me

Heléne Ählberg har mångårig erfarenhet av att stödja företag och organisationer i utveckling av organisation, strategi, verksamhet, ledningsgrupper, ledarskap och medarbetarskap. Erfaren förändringsledare samt coach och rådgivare för enskilda individer och företagare.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}